Στο ίδιο… βασιλικό έργο θεατές βρέθηκαν οι Βρετανοί όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανακοίνωσε επισήμως τον αρραβώνα του με την Κέιτ Μίντλετον, καθώς το σκηνικό μοιάζει βγαλμένο από το 1981, όταν ο πατέρας του Κάρολος ανακοίνωνε τον δικό του αρραβώνα με την Νταϊάνα Σπένσερ: η χώρα βρισκόταν τώρα και τότε σε οικονομική ύφεση, στην κυβέρνηση τώρα και τότε ήταν οι Τόρις.

Ακόμα και το δαχτυλίδι είναι το ίδιο, αυτό που είχε χαρίσει ο πρίγκιπας Κάρολος στην Νταϊάνα, ένα μεγάλο μπλε ζαφείρι δεμένο με διαμάντια.

Από τις πωλήσεις ποτών και τροφίμων τα κέρδη μπορούν να φτάσουν τα 380 εκατ. ευρώ. Εξίσου ικανοποιημένοι από τον γάμο θα πρέπει να είναι οι άνθρωποι των μίντια, καθώς υπολογίζεται ότι θα τον παρακολουθήσουν ως 4 δισ. τηλεθεατές. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο όφελος θα είναι η ψυχολογική τόνωση των καταναλωτών, το ηθικό των οποίων βρίσκεται τώρα στα τάρταρα. Ηδη ο πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά να ανακυρήξει την ημέρα του γάμου επίσημη αργία για να μπορέσει ο κόσμος να «γλεντήσει» με την ψυχή του. Αλλωστε έχει ήδη αρχίσει ο πρωθυποπουργός να χαίρεται, καθώς οι προετοιμασίες του γάμου και η ίδια η τελετή αναμένεται να κρατήσουν απασχολημένη μια μεγάλη μερίδα των μίντια και του κόσμου, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ετοιμάζει περικοπές παντού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Σχολιάστε