Έντονη συγκίνηση αλλά και πλήρης ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Αυτά ήταν τα κυριότερα συναισθήματα όλων όσοι παραβρέθηκαν το σαββατοκύριακο στην Ελούντα με αφορμή τα τελευταία γυρίσματα της σειράς το «Νησί».

Ανάμεσά τους, ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Πέτρος Μπούτος, ο υπεύθυνος των ελληνικών σειρών Λοΐζος Ξενόπουλος αλλά και πολλοί συντελεστές της σειράς που μπορεί να είχαν ολοκληρώσει το έργο τους αλλά ήθελαν να είναι παρόντες στο καθορισμένο εδώ και καιρό γλέντι αλλά και στα τελευταία γυρίσματα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Σχολιάστε